Actie!

Setup van €149,- voor €0,-
per woning slechts €9,-

Demo's?

Bekijk een aantal van onze
online demo's

Meer weten?

Lees meer over de voordelen van EstateBase

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste EstateBase nieuws? Klik dan hieronder

De voordelen op een rij

Voordelen voor uw websitebezoekers

 

Overview van een project

Alle woningen zijn zichtbaar in de plattegrond. Vanuit de projectplattegrond kunnen uw klanten de informatie direct opvragen door op de betreffende woning te klikken.

 

Estatebase woningenspecificaties plattegrond nieuwbouwAlle relevante informatie van een woning direct opvraagbaar.

Als er op een woning wordt geklikt, dan is alle relevante informatie van de woning direct zichtbaar. Denk hierbij aan woningeigenschappen, artist impression, woningplattegrond en verkoopstatus. Ook kan er optioneel een link worden toegevoegd van een pdf-bestand of webpagina met verdere informatie over een woning.

 

In één oogopslag de verkoopstatus van het hele project overzien

Bezoekers kunnen filteren op de verkoopstatus. In de projectplattegrond worden de woningen met een kleur gemarkeerd volgens de geselecteerde verkoopstatus.

Estatebase status plattegrond nieuwbouw

 


Voordelen voor u als makelaar of projectontwikkelaar

 

Estatebase login voor woning beheerEenvoudig zelf online beheren.

EstateBase is een zogenaamde web-based applicatie. Dit houdt in dat u met een internetaansluiting vanaf elke werkplek uw projecten kunt beheren. Er hoeft geen software op uw pc/laptop geïnstalleerd te worden.

 

Eenvoudig te integreren in uw eigen website

U kunt de software eenvoudig als component in uw huidige website integreren doormiddel van een stukje 'code' dat u van ons krijgt. Een 2 optie zou zijn het volledig geïntegreerde pakket voor uw website. Hiervoor maken wij gebruik van het content management systeem Drupal. Mocht u interesse hebben in dit volledige pakket, neem vrijblijvend contact met ons op.

Kijk maar eens naar dit voorbeeld (detuinvanelden.nl)

 

Volledige flexibiliteit

U bepaalt zelf de woningeigenschappen die u wilt laten zien.Deze kunnen variëren in prijs, inhoud, oppervlakte, plattegrond van de specifieke woning, meerwerkopties e.d.

 

Ook de diverse verkoopstatussen zijn volledig flexibel te configureren; meerdere statussen of juist helemaal geen verkoopstatus tonen.

 

Lage kosten

De kosten van EstateBase zijn direct gerelateerd aan het aantal woningen in het project. Daarom is de investering ook voor kleine projecten laag.

Klik hier om online uw offerte uit te rekenen.